Nakon ljubavi na plesni podij dolazi filmska večer.

U znaku ljubavi protekla je treća emisija „Plesa sa zvijezdama“ u kojoj su natjecatelji plesali za najveće ljubavi u svojim životima. Emocije gotovo da su se mogle opipati, a bilo je i suza. Zvijezde su nam otkrile koliko im je izazovno bilo plesati u ime ljubavi i donijeti na scenu najemotivniji dio sebe.

„To što je tema bila ljubav nije dodalo nikakvu težinu, dapače pomogla nam je da se fokusiramo na posvetu svojoj obitelji, umjesto na strah od nastupa. Ujutro me probudio petogodišnji sin s poljupcem i riječima: 'Mama, gledao sam te jučer, prekrasno si plesala'. Nakon toga više ništa nije bitno“, otkrila nam je Petra Kurtela.

Nekoliko teških životnih situacija opisala je Daria Lorenci Flatz i pokazala koliko se raduje životu. „Ja sam ovaj nastup posvetila životu, ljubavi prema životu i ljubavi kao takvoj. Nije mi bilo teško već vrlo inspirativno“, poručila je.

„Najizazovniji radni zadatak u dosadašnjoj karijeri. Ne sjećam se da sam ikad bio toliko nervozan. Dojmovi se još nisu slegli i kao da još uvijek plovim plesnim podijem. Nisam mogao vjerovati da će to biti toliko dobro jer mi nije baš išlo kako sam ja zamislio preko tjedna. Supruga je bila oduševljena i jako sretna zbog mene. Oduvijek sam romantik i mislim da to daje dodatnu vrijednost životu“, s oduševljenjem je komentirao Frano Ridjan.

Maja Drobjnaković kroz tjedan je naišla na prepreke: „Tema ljubav je uvijek prekrasna! Ples koji smo otplesali je trebao opisati uspone i padove u životu preko kojih prelazimo i nastavljamo dalje, a na kraju su nam se isti dogodili i u tjednu pred nastup. Mene je nažuljala proteza pa sam morala pauzirati od treninga i do kraja nisam znala hoću li uopće nastupiti, ali smo nekako uspjeli sanirati ozljedu i odraditi plesni nastup. Borili smo se s malo drugačijim izazovima ovaj put“, opisala nam je Maja.

Nastup koji će imati najveći značaj u sezoni – tako je Marco Cuccurin najavio ljubavni lyrical kojim je rasplakao sve prisutne. „Mogu reći definitivno da je bilo i izazovno i teško jer je nastup nosio veliku težinu i po meni je to najemotivniji nastup koji ću u ovoj sezoni dati za publiku. Jednostavno nastupati za članove svoje obitelji je najveća stvar koju možeš učiniti, a pogotovo kad nažalost neki od članova obitelji nisu tu među nama. Svi smo se suočili s nekim odlaskom i svi mi znamo koliko je bezuvjetna ljubav koju nam majke pružaju tako da je bio veliki izazov i veliki zadatak to dostojanstveno predstaviti na sceni“, objasnio je.

Emilija Kokić u svaki nastup ukomponira svoju emotivnu stranu. „Ja sebi postavljam očito vrlo visoka emocionalna očekivanja kao što sam na našem vjenčanju pjevala. Ja pjevam i morala sam vrlo brzo čim sam ušla u pjesmu zatvoriti oči jer sam imala osjećaj da ću se ili rasplakati ili raspasti, da će mi se stisnuti grlo ili nešto dogoditi tako da sam na kraju uspješno otpjevala pjesmu i sve je bilo u redu. Tako da sam ovaj put kad sam ušla u plesni dio potrudila sam se da mi ne bude baš to glavna asocijacija od straha da će me preplaviti emocije“, prisjetila se.

„Ljubav je posvuda oko nas i u nama, naravno ako je želiš vidjeti i osjetiti. Ja sam svoju osjetila u slowfoxu i samo joj se prepustila. Svaki ples nosi svoje izazove, ali uz obostranu ljubav sve je lakše“, otkrila nam je Ana Zaninović koliko je uživala u nastupu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju