"Ovo je najnaporniji intervju u životu", izjavio je pjevač Filip Dizdar, gost ovotjedne emisije 'Zdravlje na kvadrat'.

Filip je u rubrici 'Zdravlje s poznatima' prošao test izdržljivosti u teretani te radio seriju vježbi za američke marince. Zatim ga je ekipa emisije odvela oftamologu. Kakav vid ima Filip gledatelji mogu doznati u ovotjednom izdanju emisije 'Zdravlje na kvadrat'.



Moždani udar sve je češći uzrok smrti, a unatrag nekoliko godina sve je veći broj ljudi mlađe životne dobi koje pogađa. Mnogi ne prepoznaju simptome pa ne potraže na vrijeme liječničku pomoć, što često zna biti kobno. Kako na vrijeme reagirati i suzbiti kobne posljedice moždanog udara istraživali su novinari 'Zdravlja na kvadrat'.



Već dugi niz godina znanstvenici manje ili više uspješno pokušavaju formulirati mušku pilulu, ili injekciju, tj. kontracepciju za muškarce. Novija istraživanja pokazuju da su se dosta približili cilju. Koliko blizu? Gledatelji imaju priliku doznati u ovotjednoj emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.



Novinari 'Zdravlja na kvadrat' ove subote donose i reportaže o nesanici, estetskoj stomatologiji, ali i priču o tome je li dobro jesti kasno navečer i treba li neke namirnice izbjegavati.



Da bi stvari bile jednostavnije za trudnice i nove roditelje poželjno je potražiti stručni savjet i napraviti dobar popis kako bi opremljeni i spremno dočekali porod. Novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat' napravili su popis osnovnih stvari koje trebate imati za bebu!



Ekipa emisije donosi i priču o vježbanju nakon lomova ruku i nogu. Gledatelji imaju priliku pogledati koje vježbe se mogu raditi kod kuće u ovotjednom 'Zdravlju na kvadrat'.



Ne propustite novo izdanje emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 14. prosinca na Novoj TV, a prošlotjednu epizodu u kojoj je gostovao Sandi Cenov pogledajte besplatno na novatv.hr 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju