Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' ovoga je tjedna ugostila glumicu Anu Gruicu! Ova splitska glumica pobornica je zdravog načina života te ističe da to podrazumijeva neprestan rad na sebi, izvana i iznutra.

Osim diplome Akademije dramskih umjetnosti, ima i diplomu Kineziološkog fakulteta u Splitu. U ovotjednoj emisiji govorila je o prehrani te vraćanju organizma u formu nakon trudnoće.



Ana je pokazala koje vježbe radi, a posjetila je i liječnika uz kamere 'Zdravlja na kvadrat'.



Ekskluzivno u emisiji 'Zdravlje na kvadrat' gledatelji imaju priliku vidjeti kako se izvodi operacija srca te upoznati najboljeg kardiokirurga u Hrvatskoj u 2016. godini, doktora Igora Rudeža.



Božićno vrijeme često označava ono doba godine kada se cijeloj obitelji kretanje svede na smjer od stola do kreveta, a prevelika količina hrane u kombinaciji s premalo kretanja ozbiljno ugrožava zdravlje i vodi do pretilosti. Ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat' stoga gledateljima donosi inspirativnu priču o tome kako pobijediti debljinu.



U ovotjednoj emisiji bit će riječi i o dječjim kolicima, a ekipa emisije donosi i nastavak priče o dentalnim implatatima, kao i priču o šminkanju za najluđu noć u godini.



'Zdravlje na kvadrat' ne zaboravlja ni važnost vježbanja za zdravlje pojedinca. Profesori s Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pokazat će kako na jednostavan način možete skinuti koji kilogram viška!

Ne propustite novo izdanje emisije ''Zdravlje na kvadrat'' u subotu, 24. prosinca na Novoj TV, a prošlotjednu epizodu u kojoj je gostovala Antonija Šola pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju