Emina ima talent koji još niste vidjeli! To su zlatnim gumbom posebno nagradili voditelji Igor i Frano!

 Svestrana i vesela Emina Bajtarević po drugi put je posjetila Supertalent. Na prvom nastupu u sedmoj sezoni Supertalenta pjevala je i u pratnji svirala gitaru, no u jubilarnoj desetoj sezoni pokazala je nešto totalno drugačije. Trbuhozborstvo za Eminu je, kako kaže, novopronađeni talent kojim se bavi jako kratko, ali iznimno uspješno. To su posebno prepoznali voditelji Supertalenta Igor Mešin i Frano Ridjan koji su je nagradili direktnom ulaznicom u polufinale – zlatnim gumbom!

Kako se osjećala na pozornici, što priprema za sljedeći nastup te kako je otkrila svoj talent ispričala je u videointervjuu za novatv.hr.

Emina Bajtarević izvela je nastup kakav dosad u showu gledatelji nisu imali prilike vidjet, a u njezine ruke zasluženo je otišao drugi zlatni gumb koji su joj dodijelili voditelji Igor i Frano. Prije četiri godine na Supertalentu je pjevala, a sad je svoj talent nadogradila i odlučila doći ponovno. Oduševila je žiri koji se svo vrijeme pitao kako je moguće da je toliko usavršila trbuhozborstvo da je čak i pjevala bez pomicanja usta. S lutkom kojeg je nazvala Deda izvela je duet svevremenskog hita „My Way“ Franka Sinatre. „Usavršila si još jednu stvar i napravila još jedan ogroman zadatak i to ja zovem definicijom supertalenta“, oduševljeno je poručio Fabijan. Da je doista čudesna potvrdila je Martina te poručila da je i njoj kao vokalistici pomalo nejasno kako toliko uspješno mijenja svoj glas, a Maja je u potpunom šoku dodala: „Ti si toliko dobra da ja ozbiljno ne znam tko će još doći na ovu audiciju da tebe pobijedi u ovoj sezoni“. Jednako zadivljeni bili su i voditelji koji su svoj zlatni gumb odlučili dodijeliti upravo ovom nastupu. „Čisto da se zna, naš zlatni gumb je prošle godine pobijedio“, poručio je Frano.

Osim trbuhozborstva i glazbe Emina voli crtati, bavi se digitalnom umjetnosti te radi i studira u Norveškoj. Pregršt hobija i zanimanja za različite stvari dolaze od toga što je kao mala dosta toga propustila zbog bolesti. Dijagnoza trostruke skolioze promijenila joj je život, ne zna što joj vrijeme donosi, a najveći je strah da će se u budućnosti sve teže kretati. Baš zbog toga prijavila se na Supertalent jer se boji da za nekoliko godina takve stvari neće moći raditi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju