Nova sezona ''Plesa sa zvijezdama'' u pripremi!

Pjevačica Emilija Kokić pridružit će se zvjezdanoj ekipi showa "Ples sa zvijezdama", koji se ovog proljeća vraća na male ekrane, a tijekom kojeg će pokazati svoje plesačko umijeće.

U intervjuu za showbuzz.hr otkrila je što očekuje od svojeg mentora u showu "Ples sa zvijezdama" i ima li već sada tremu.

"Ne bih rekla da imam tremu, ali jako sam uzbuđena i zanima me kakva ću biti učenica. Možda ću malo bolje razumjeti kako je mojim polaznicima u školi pjevanja. Imam osjećaj da se mogu prepustiti u ruke osobe koja zna što radi, koja se time bavi, iako će mi se, sigurna sam, događati situacije u kojima mi neće biti jasno zašto to radim, zašto traži od mene to što će tražiti. Ali pretpostavljam da je to dio posla i imam osjećaj da imam povjerenja, da ću se moći prepustiti i da ću moći uživati u svakom plesnom koraku koji ću naučiti.", izjavila je Emilija.

 

Na pitanje što gledatelji showa mogu očekivati od nje rekla je da će se truditi prikazati realnu situaciju svog, nada se, napretka i da će im prenijeti ljepotu učenja i možda inspirirati nekoga da upiše ples i uživa u svom rastu. Na showbuzz.hr pogledajte cijeli intervju s Emilijom Kokić.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će ući plesnim ritmom u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Plesne nastupe, kreativne i zabavne koreografije i zapravo prave plesne priče ocjenjivat će dobro poznati i već uigrani žiri - Marko Ciboci, Franka, Igor Barberić i Larisa Lipovac Navojec. Titulu pobjednika prošle sezone ponijeli su Pedro Soltz i Valentina Walme, dok su sezonu prije svojim plesom najviše očarali Slavko Sobin i Gabriela Pilić.

Predprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju