Emilija je otkrila da joj je ovo najveći izazov dosad, a Patrik jedva čeka početak showa.

Pjevačica Emilija Kokić u novoj sezoni „Plesa sa zvijezdama“ uskočit će u plesne cipelice uz stručnu pomoć mentora Patrika Seretina. Emilija je otkrila da joj je ovo najveći izazov dosad, a Patrik jedva čeka početak showa jer mu je ovo prva sezona u kojoj je mentor.

„Mene svi podržavaju u smislu – lako ćeš ti to, ti to možeš. Ja sam imala osjećaj da to uopće nije za mene, ne da nisam talentirana, nego sam imala osjećaj da je to previše fizički zahtjevno. Ali uz Patrika mi se čini da bi možda ja to mogla“, priznala je Emilija.

Što misle da će im biti najveća prepreka, kakva su im očekivanja od showa, kojeg je stila Emiliju najviše strah pogledajte u novom videu.

Emilija Kokić 1989. u sastavu grupe Riva pobijedila je na Eurosongu s pjesmom „Rock me“. Zbog ratnih zbivanja grupa prestaje s radom 1992., a Emilija nastavlja uspješno svoju solističku karijeru. Emilija je nastupala i bila nagrađivana na brojnim festivalima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Prošle godine postala je ambasador Vladine agencije za cjeloživotno učenje.

U svojoj plesnoj karijeri Patrik Seretin nanizao je pregršt uspjeha, među kojima se možda najviše ističe to što ima osvojeno 21 državno prvenstvo. Također Patrik je predstavljao Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima. Osim samog sportskog plesa nastupao je u nekoliko televizijskih emisija, a imao je prilike nastupati u Hrvatskom narodnom kazalištu kao plesač u operi.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ''Ples sa zvijezdama''. Ovog proljeća svi ćemo plesati... Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju