Je li Elvis Vaupotić već pronašao srodnu dušu?

Obzirom da se Elvis bavi klaunoterapijom, djevojkama je postavio izazov u kojemu je želio doznati koja djevojka se najbolje snalazi u nepoznatim okolnostima.



„Elvis voli testirati ljude, na taj način upoznaje osobu, vidi kako se snalazi u iznenadnoj situaciji.“ kazala je mama Elanoris. Sve djevojke su tako imale svoj mali klaunovski nastup, a iako je Doris, kako kaže, iskoristila situaciju te poljubila Elvisa, kao klaun najviše mu se svidjela Tihana te ju je nagradio odlaskom u adrenalinski park.



„Mislim da smo Tihana i ja dosta slični i da smo se našli u tim ludim stvarima i mislim da se dobro slažemo i da se poklapamo.“ kazao je Elvis, a čini se kako se i s Tihanine strane rađaju emocije.




„Nakon cijelog ovoga dana, ove avanture, jednostavno mislim da smo se Elvis i ja dodatno povezali, dečko je genijalan, sličan je dosta meni, karakterno smo više divlji oboje, ovo je bio šlag na torti.“

 

Zabavni show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka dopetka na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju