Elena je sama napisala pjesmu i predstavila ju je žiriju koji je dao zanimljive komentare

Elena Naperotić oduvijek je znala da želi nastupati i biti na pozornici, bez obzira o kojoj se izvedbenoj umjetnosti radilo. S 5 godina je već počela trenirati ples u ljetnom kampu, a u 1. osnovne je krenula u plesni klub USB Poreč. Paralelno je započela i s privatnim satovima pjevanja. Uglavnom piše na engleskom jeziku kojemu se sad želi posvetiti jer u Italiji koristi puno talijanski. Od najmanjeg osjećaja može napisati pjesmu. Pjesma s kojom se predstavila na Supertalentu je ujedno i jedina pjesma koju je napisala na hrvatskom jeziku. 

 

„Imaš jako zanimljiv glas. Zvuči mi iskreno, neka tvoja iskrena priča, kao nešto što ti stvarno imaš potrebu podijeliti s nekim tko sluša i to mi se jako sviđa“, komentirao je Janko. „Pjesma ti je prekrasna. Ono baš najozbiljnija pjesma, upalim radio i slušam pjesmu, pustila bih ju da svira. Baš dobra, dobra, dobra pjesma“, rekla je Maja.

„Ponekad je potrebno malo više znanja da bi se, u ovom tvom slučaju, mogla slušati sirova glazba, ja ću to tako nazvati. To je pjesma koja nije ništa hiper producirana, meni se baš zbog toga i svidjela. Općenito sva ta pozitivna energija kod tebe je zapravo na tragu tog nekog novog vala hrvatske urbane scene koja mene strahovito veseli“, rekla je Martina.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju