Maja Bajamić i Elena Brnić koje su u sedmoj epizodi showa postale Beyoncé Knowles izvele su predivan nastup, a Elena nam je ispričala nešto više o tome…

''Sjajno! Po meni najbolja mini me kombinacija do sad. Ja sam oduševljen i naježio sam se“ – tako je komentirao Mario Petreković nastup Maje Bajamić i Elene Brnić u showu.

Njih su dvije izvele pjesmu ''Listen'' za koju je Elena rekla kako ju je od prije znala pa nije imala problema s tekstom, no dodala je: ''Dugo sam se pripremala jer je ovo teška pjesma, ali sam prezadovoljna kako je sve prošlo''.

Elena ide u sedmi razred osnovne škole, a već se tri godine bavi pjevanjem. Do sada je nastupala u jednom dječjem glazbenom showu, ali i sa svojim zborom.

O sudjelovanju u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' oduševljeno je rekla: ''To je bio najbolji nastup koji sam ikada imala i bilo je predivno!''

Maji i Eleni pobjeda je izmakla za dlaku, ali odradile su sjajan nastup i priuštile odlične komentare žirija.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju