Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Ela Romanova vraća se u show "Ples sa zvijezdama", u kojem smo je posljednji put gledali 2019. godine kada je plesala s Markom Grubnićem.

"Vraćam se u 'Ples sa zvijezdama' nakon četiri godine i mogu reći da mi se od zadnjeg sudjelovanja u životu dogodilo stvarno puno lijepih velikih promjena. U međuvremenu sam diplomirala, udala se i promijenila prezime, dobila dijete, preselila se, nakon puno godina počela voziti auto i ono drugo očito - promijenila boju kose. Koliko god to zvuči otrcano, ljubav prema plesu ipak je ostala ista i upravo ona tjera me ponovno u show, iako sam na neki način još uvijek u onom balončiću bebine prve godine života", pohvalila se u intervjuu za showbuzz.hr.

Ela je otkrila i kako je proteklo njezino vjenčanje, ali i koji je bio prvi ples nje i njezina supruga Nikolaya. Više saznajte na portalu showbuzz.hr.

 

 

Ela je rođena 1995. godine u Varaždinu gdje se s devet godina počinje baviti standardnim i latinsko-američkim plesovima. Nakon završene gimnazije, seli se u Ljubljanu, gdje upisuje Filozofski fakultet i nastavlja se baviti sportskim plesom pod vodstvom svjetski poznatih trenera. Nastoji uskladiti fakultetske obveze sa životom sportskih plesača koji uključuje svakodnevne višesatne treninge, česta putovanja na natjecanja i plesne kampove. Tijekom svoje natjecateljske karijere ostvarila je mnoge odlične rezultate, među kojima se ističu dva naslova prvaka Hrvatske u kombinaciji 10 plesova, tri naslova prvaka u standardnim plesovima i dva naslova viceprvaka u latinsko-američkim plesovima. Predstavljala je Hrvatsku na Europskom i Svjetskom prvenstvu u standardnim plesovima. Uz plesne uspjehe, ponosi se i titulom prvostupnika trenerske struke - smjer ples (Kineziološki fakultet, Zagreb) i prvostupnika rusistike te pedagogije i andragogije (Filozofski fakultet, Ljubljana). 2019. godine sudjelovala je u ''Plesu sa zvijezdama'' i s Markom Grubnićem doplesala do polufinalne emisije. Nakon završetka showa s veseljem odrađuje plesne nastupe, sudjeluje u plesnim predstavama, snima reklame i spotove. Trenutno radi kao trener sportskih plesača i plesnih rekreativaca. Na proljeće 2022. postala je mama djevojčice Mile.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

Pretprodukcija je u punom jeku, s nestrpljenjem se iščekuju i ostali detalji showa koji će i ovog proljeća zasigurno okupiti čitave obitelji ispred TV ekrana.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju