Kroz potpunu preobrazbu kandidata vodi nas voditelj rubrike Marko Grubnić

Serijal „Ekstremni makeover“ počinje se emitirati 04. listopada u IN magazinu, u emisijama od ponedjeljka do petka.
Svakodnevno gledatelji Nove TV u novoj rubrici imaju priliku pratiti jednog kandidata, od trenutka kada dobije poziv pa sve do potpunog makeovera koji uključuje različite estetske zahvate, smile makeover te beauty tretmane. Voditelj rubrike je Marko Grubnić koji će, uz pomoć tima stručnjaka, voditi kandidate od početka do kraja transformacije.

''Kroz ovaj projekt vodilo me samo i isključivo srce. Upoznao sam predivne ljude čije su me priče i sudbine dirnule duboko, kao što će siguran sam, dotaknuti i gledatelje Nove TV. Prikazat ćemo potresne, ali beskrajno inspirirajuće životne priče i ljudske sudbine, težak i bolan put do transformacija koje mijenjaju živote iz temelja, ali i pokazati kako se s puno volje, upornosti i snage dolazi do konačnog osmijeha, pa čak i suza radosnica na kraju. Beskrajno sam ponosan što sam dio ovog projekta u kojem imamo priliku nekome promijeniti život na bolje. Cijelom timu sam zahvalan jer smo zajedno našim hrabrim kandidatima vratili osmijeh na lice i život učinili vedrijim i svakako ljepšim, a srce mi govori da smo tek na početku, i da ćemo još jako puno života dotaknuti i promijeniti na bolje kroz ovu rubriku. Veselim se svakom novom kandidatu kojeg ću upoznati i voditi ga kroz transformaciju života'', izjavio je Marko Grubnić.

U razgovoru s Markom kandidati će kroz emotivne ispovijesti povjeravati svoje traume i životne priče zbog kojih su na koncu odlučili potražiti pomoć.
Svaki petak bit će svojevrsno finale rubrike u kojoj ćemo imati priliku vidjeti potpunu preobrazbu kandidata.
Na prekrasnu lokaciju u ambijentu raskošne vile kandidati će doći na finalno uljepšavanje koje uključuje šminku, frizuru i kompletni styling. Bit će to ujedno i trenutak kada kandidati prvi put vide svoj odraz u ogledalu.

Kako se Marko snašao u ovoj voditeljskoj ulozi, kome će se život ovom rubrikom promijeniti iz temelja, koji su trenuci za kandidate bili najemotivniji, a koji najteži, saznat ćemo uskoro u IN magazinu na Novoj TV.

Ne propustite prvu epizodu ''Ekstremnog makeovera'' 4. listopada u IN magazinu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju