Slavonska ravnica je još jednom spojila grupu Colonia i Slavonia band. I to u pjesmi Zlatni dvori koja će biti naslovni singl nove istoimene serije Nove tv.

Zavirili smo na snimanje pjesme koja će osvojiti vaša srca. Riječ je o pjesmi Zlatni dvori koja će biti naslovni singl nove istoimene serije Nove TV. Priliku zaviriti u prve epizode ove dramske serije imao je autor glazbe Boris Đurđević koji kaže kako se već navukao na ljubavne intrige koje prate Zlatni dvori. 'To je ono što sam oduvijek želio radit, glazbu za seriju, film. Definitivno sam uživao. Svirao sam ono što je izašlo iz mene, što sam osjetio od glumaca. Prekrasno iskustvo', rekao je Boris Đurđević.

Stihovi koje tradicionalno prati tambura, kao i cijela serija, odišu okusima i bojama ovog kraja. No Indira koja se diči slavonskim genima, ima još pokoju ideju kako dodatno izvornim učiniti Zlatne dvore. 'Svinjokolja, definitivno. Ja sam u svinjokolji uvijek prala ona crijeva, uvijek su me dopali najgori poslovi. Ali kasnije sam motala i sarme. I naravno pojela sve kao nagradu. Puna trpeza je sinonim za nas Slavonce i Slavoniju', otkrila je Indira Vladić Levak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju