Novi i još napetiji nastavci serije 'Drugo ime ljubavi'!

''Zanima te čije je dijete? Ma nemoj? Što misliš čije je? Lukino? Karlovo? Ili možda Brunino? Da, glupa rješenja su najčešće točna. Kao da je bitno čije je. Uvijek ću nekome ispasti kriva. Ja sam uvijek kriva. Jednu stvar napraviš krivo i cijeli ti život ispada pogreška. Pokušaš se oprati, ali se prljaš još više, toneš sve dublje i dublje. Mislila sam da ću se spasiti ako postanem gospođa Krpan, a ispada da sada spašavam vlastiti život od Krpana. Još jedna greška. Svi misle da sam manipulatorica, a zapravo sam naivna. Bila! Neću dopustiti da me slome, ni jedan od njih, jer ovaj put ja imam plan'', rekla je Tamara u ekskluzivnoj ispovijesti.



Ovog tjedna čekaju nas novi napeti nastavci serije ''Drugo ime ljubavi'', a već večeras pogledajte veoma dramatičnu scenu u kojoj Jelena otkriva bolnu istinu o svom dečku i sestri Tamari. Sve doznaje kada Bruno Tamaru suoči s trudnoćom: ''Tamara, čuo sam da si trudna. Čije je dijete? Što me gledaš tako, imam pravo znati je li moje?''. Upravo u tom trenutku u kuću je ušla Jelena i čula njihov razgovor. Otkrivši da su Bruno i Tamara spavali zajedno, uzrujana Jelena odlazi iz kuće. Tamara kreće za njom, no Jelena ne želi slušati njezina opravdanja i tjera je od sebe. Kada se vrati kući, Jelena zabrinutom Bruni kaže da spakira svoje stvari i ode.

Nakon teške nesreće Ivan je došao k svijesti. Karmela na trenutak osjeti olakšanje, ali zabrine se kad joj Ivan kaže kako je uvjeren da je za volanom automobila koji ga je udario bila Lola.



Miro pokušava pomoći Kseniji bez njenog znanja. On i Filip još jednom prolaze poslovne papire, ali Miro razočarano shvaća da nema novca za vratiti Ksenijin dug. Zamoli Milana da mu sredi razgovor s Ksenijinim kamatarom.

Julija od Branka naručuje Ivanovo ubojstvo, no Branko to iza njenih leđa prijavi Karlu. Zgranut, Karlo joj govori da ne smije više ništa poduzimati. Julija je van sebe od straha kad čuje da se Ivan probudio iz kome. Uvjerena je da će je Ivan razotkriti.

Karlo ulovi Maju u telefonskom razgovoru s Goranom i otvoreno mu zaprijeti. Valentini je i dalje neugodno pred Lukom zbog poljupca te napokon priznaje Maji što je napravila. Maju ta priča zabavlja te ju tješi.

Večerašnja epizoda neće vas ostaviti ravnodušnima - seriju ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u 20.15 sati. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Gdje je nestala Lana? Sve faze transformacije I Backstage s Miom

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju