Nove epizode pune dramatičnih zbivanja!

''Od početka su me svi Krpani mrzili i omalovažavali. Dobro, ne baš svi. Mislila sam da ću se spasiti ako postanem gospođa Krpan, ali je život za mene imao drugačije planove. Tonula sam sve dublje i dublje. Htjela sam život počistiti od pogrešaka, ali sam ga zaprljala još više.', rekla je Tamara u ekskluzivnoj ispovijesti. Pogledajte što je još rekla:



Kad sazna za Tamarin povratak i trudnoću, izbezumljena Maja odlazi Goranu te odmah krenu s lažnom otmicom. Na obiteljskoj večeri Krpana napetu atmosferu među Tamarom, Julijom i Lukom prekida uznemirujuća poruka koju dobiva Karlo. Goran javlja šokiranom Igoru da je Maja poslala ocu poruku da je oteta.

Ivan je izbezumljen zbog narukvice koju je Karmela izgubila, shvaća da im sat otkucava i da mogu svaki čas biti otkriveni. Traži od Karmele da slažu Dolores da joj je dijete umrlo.



Saša prešuti Karlu istinu o Tamarinoj i Bruninoj aferi. Bruno uvjerava Sašu da dijete nije njegovo, a zatim odlazi pomoći Roku s Jeleninim laptopom, nakon što ga je Roko pokvario. Spašava Jeleninu prezentaciju, no ona ga svejedno izbaci, kad ga zatekne u kući. Roku nedostaju Bruno i Tamara, a Jelena nema odgovore na djetetova pitanja zašto više nisu s njima.

Nove epizode pune dramatičnih zbivanja s omiljenim junacima serije ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju