Ne propustite napete nastavke!

''Gdje je Dolores Prpić? Nemam pojma, recite vi meni. Ako čovjek nema sjećanja, onda mora vjerovati ono što mu drugi govore, je li tako? Meni su svašta pričali otac i majka i brat… i Ana. Kad sam sreo Anu nešto mi je govorilo da je ona prava, da je to to. Nisam htio sumnjati ni u što. Ne želim ni sad, ali nemam izbora. Kad je nađem, a naći ću je, koliko god potraga trajala i koliko god me koštalo, ne znam hoće li mi ljubav biti dovoljna. I ako me pitate vjerujem li svojoj ženi – želim vjerovati i dalje svim srcem'', rekao je Saša Krpan u ekskluzivnoj. Pogledajte ispovijest Saše Krpana:



U novim napetim nastavcima domaće hit serije ''Drugo ime ljubavi'', već večeras pogledajte kako će Saša u Zagrebu nastaviti tragati za svojom suprugom dok se ona u Zagrebu nada susretu s njim. Lola ga čeka, nesvjesna da je on u njenoj blizini, no mimoiđu se, a ona pomisli da ju je ostavio. Naposljetku sazna da je Nada uništila njezino pismo. Lola je bijesna na Nadu, dok frustrirani Saša odlazi k Jeleni raspitati se o fotografiji koju je pronašao u stanu Ane Tomić. Saznaje da mu je Lola lagala i da se osoba s fotografije nije nikad javila za posao u bolnici.

Igor traži od Gorana da se spakira i bude spreman otići. Goran pokušava vidjeti Maju te pod krinkom dostave dolazi na imanje gdje provodi vrijeme s Majom.

Tamara odlazi po stvari u Jeleninu kuću, gdje se posvađa s Jelenom. Ipak, sestre se mire i Tamara priznaje da joj je Jelena uzor i da joj daje snagu. Jelena govori Roku da Bruno neće više biti s njima, što on ne podnosi dobro. Kada čuje kako Jelena ružno govori o Brunu, pogođeni Roko odlazi do Bruna pokušavajući saznati zašto više nije s Jelenom. No, Bruno mu ne može reći istinu.



Petar dolazi u posjet Ivanu i sretan je što vidi oca. Ivan govori Karmeli da se mora pripremiti na sve i da sa sobom nosi pištolj.

Maja i Goran vide se po drugi put u istom danu, ovoga puta u gostionici, a zatim odu u Ireninu sobu. Ondje ih zateknu Igor i Irena. Igor izazove scenu i pred Majom kaže nešto što joj Goran još nije bio spreman reći.

Pogođen Rokovim dolaskom, Bruno se napije i radi probleme u krčmi. Saša dolazi po njega i on mu prizna da je spavao s Tamarom.



Napete nastavke serije ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u 20.15 sati. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Gdje je nestala Lana? Sve faze transformacije I Backstage s Miom

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju