Uzbudljivi i dramatični nastavci!

''Istina je, bio sam s njom ocu iza leđa, u njegovom krevetu, u njegovoj kući… S očevom zaručnicom. Nije me bilo briga koga ću sve povrijediti. Ona mi je bila važnija od svega, od uspjeha, od očeve zaštite, od bratove zaštite. Jesam, znam ja sam loš čovjek i još gori sin. Tamara… imala je nešto, nešto čemu nisam mogao reći 'ne'.'', rekao je Luka Krpan. Pogledajte što je još rekao: 



U današnjem uzbudljivom nastavku pogledajte kako će Tamaru na imanju dočekati prijetvorna Julija, koja želi da se Tamara drži podalje od Luke. Luka se iznenadi kad ugleda Tamaru u kući, a šokira ga i vijest da je trudna te je pita je li dijete njegovo. Julija mu prijeti – ne smije nikada nikome odati svoju vezu s Tamarom. Entuzijastičan zbog Tamarine trudnoće, Karlo odlučuje zdravije živjeti kako bi doživio duboku starost sa svojim djetetom.



Filip prati Valentinu u Zagreb, ali joj ni tamo ne prizna svoje prave osjećaje. Maja želi što prije nastaviti s lažnom otmicom.

Lola pokušava pobjeći od Šoleta, ali on je hvata te želi novac ili Igora. Saša je izvan sebe kada mu Bruno pokaže prijeteću poruku s Lolinog mobitela. Napada Nadu i Igora tražeći odgovore. Nada ga pokušava smuljati, dok mu Igor potvrđuje da u Lolinom životu postoji još jedan muškarac. Saša je u šoku, a još se više iznenadi kada ugleda Lolu i nepoznatog muškarca na fotografiji koju je Filip snimio u Zagrebu.

Milan pronalazi Karmelin novčanik. Shvati da je u njemu samo sitniš i neka po njemu bezvrijedna narukvica. Ipak, odnosi narukvicu u gostionu. Karmela je očajna, jer je izgubila narukvicu s amajlijom.

Uzbudljive i dramatične obrate hit serije ''Drugo ime ljubavi'' pratite u programu Nove TV od ponedjeljka do petka od 20.15 sati. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju