Nove epizode pune dramatičnih zbivanja!

''Karlo Krpan je moj stari poznanik i razumijem njegovu brigu za obitelj. I ja sam otac. Moja Irena mi je sve na svijetu. Zbog nje sam, između ostalog, ovdje. Kad smo ostali sami nisam joj bio najbolja podrška, ali joj sada mogu biti najveća zaštita. U Kneževom dolu moje dijete ne može izgraditi nikakvu karijeru. Uporna je na mene, ali ovdje nema priče za nju. Ono što može iskopati u vili Krpan, moglo bi ovo mjesto okrenuti naopako i stvoriti joj moćne neprijatelje. Zato ću ja zaprljati svoje ruke, da njene ostanu čiste'', rekao je Božidar u ekskluzivnoj ispovijesti. 

Večeras u novom napetom nastavku pogledajte kako se Karlo obraća Božidaru da riješi slučaj otmice. Maja na nagovor Igora i Gorana naziva Krpane. Nakon što prime uspaničeni poziv od „otete“ Maje, Saša, Luka i Julija predlažu da pođu na policiju, ali Karlo to spriječi. Julija optuži Karla da će snositi krivnju ukoliko Maja nastrada. Karlo uzima stvar u svoje ruke i zove Božidara. Maja pak, unatoč Igorovoj zabrani, izlazi iz skrovišta, a iz daljine je spazi Irena.

Nada pokušava doznati kojem djetetu pripada Makova narukvica. Karmela laže Ivanu da ju je ona pronašla, a on od Karmele traži da napravi smrtovnicu za Lolino 'mrtvo dijete', što ona ne želi. Ivan prisluškuje razgovor Matije i sestre Mirjane o dokumentaciji potrebnoj za preminule te Ivan dobije ideju. Dok pokušava falsificirati dokument, Ivanovo zdravstveno stanje se pogorša i on pada u nesvijest.
Saša se naljuti na Jelenu nakon što mu je rekla svoja saznanja o Loli. Frustriran, konačno se odlučuje na razvod.

 

Nove epizode pune dramatičnih zbivanja s omiljenim junacima serije ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Jagoda Kumrić u problemima: "Što će mi baba reći kada ovo vidi?!" I Drugo ime ljubavi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju