S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, sudionici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' opet su na okupu.

Nakon dvomjesečne stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa, produkcija Nove TV vratila se u zagrebački studio kako bi nastavila sa snimanjem omiljenog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, sudionici showa i produkcija sretni su što su opet na okupu i nastavljaju raditi na ovom iznimnom projektu.

Nova TV osigurala je sve uvjete kako bi uz pridržavanje svih mjera i standarda neometano nastavila sa snimanjem.

Povratku na set veseli se osmeročlana ekipa natjecatelja koju čine Mario Valentić, Marko Braić, Lu Jakelić, Lana Klingor Mihić, Siniša Ružić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek te Marina Orsag, a čije maestralne transformacije željno iščekuje vidjeti stručni žiri Igor Mešin, Nives Celzijus, Indira i Goran Navojec.Snimanjima se također raduju i voditelji Frano Ridjan i Maja Šuput koja svoje oduševljenje povratku snimanja nije mogla sakriti:

''Naravno da se veselim, nisam mogla dočekati, svaki dan smo se mi koji radimo na projektu dopisivali kad ćemo krenuti dalje sa snimanjem. Zaista je svima nama to sad prioritet i konačno prilika ne samo da se družimo već i da radimo. Obzirom da još uvijek ne mogu raditi svoje druge poslove, meni je sad angažman kao voditeljice zapravo ozbiljan put u showbizz, tako da se jako veselim svom nastavku snimanja. Nadam se da nisam izgubila onaj grif koji sam zaradila na početku i nadam se da će sve opet teći kao po špagi. U svakom slučaju, kreacije su spremne, frizure su u dogovoru, ja sam samo malčice deblja, ali pretpostavljam da su i svi ostali, pa nikoga neće žuljati za oko“, otkrila je Maja.

Pred kandidatima su nove transformacije i nove uloge koje će utjeloviti u narednim tjednima snimanja, ali pod novim uvjetima 'nove normale'.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju