Uljepšali su im nadolazeće blagdane.

Nakon što su prošle godine u blagdansko vrijeme razveselili štićenike dječjeg doma u Lipiku, ekipa „Poziva“ ove nedjelje, 24. listopada, s istom misijom odlazi u Šibenik gdje su apel za pomoć uputile dvije udruge: Aurora Šibenik i Izvor ljubavi. Obje udruge bore se s financijskim problemima koji bi se mogli odraziti na njihov rad i živote njihovih korisnika, no kako bi im izmamili osmjehe na lica i uljepšali im nadolazeće blagdane, pripremili su im veliko iznenađenje – koncert omiljene im grupe Dalmatino.

„Uvjerili smo se, još prošle godine, kako nema većeg poklona od iskrenog osmjeha i veselja, posebno djece. Donijeti nekome radost u život, makar i nakratko, htjeli smo i ove godine. Reakcije i atmosfera koje donosimo iz Šibenika potvrda su da smo u tome i uspjeli i vjerujem da gledatelje neće ostaviti ravnodušnima, no krajnji cilj je da zajedničkim snagama omogućimo ovim udrugama nesmetan rad, da im pomognemo kako bi one dalje nastavile pomagati drugima“, rekao je Domagoj Mikić, urednik i voditelj „Poziva“.

Kako bi blagdanski „Poziv“ ovu emotivnu priču prenio na male ekrane zaslužna je ekipa Nove TV predvođena direktorom fotografije Kristijanom Jantonom te snimateljima Jakšom Jukicom i Danom Margetićem, dok je za montažu zaslužan Igor Lovrenčić.

Poziv, sa svojim problemom ili pričom, gledatelji mogu uputiti na broj telefona 095 2911 911, putem web stranice novatv.hr/poziv ili društvenih mreža Nove TV gdje mogu i poslati svoj ''Video poziv'' u trajanju od 60 sekundi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju