Posla je dosta, a ekipa ''Doma iz snova učinit će sve da staru i ruševnu vikendicu pretvore u dom obitelji Škvorc.

Prva emisija Dom iz snova nikoga nije ostavila ravnodušnim, a ovog ponedjeljka gledatelji imaju priliku upoznati peteročlanu obitelj Škvorc koja živi u staroj vikendici prepunoj vlage. Ekipa ''Doma iz snova'' pokušat će učiniti sve što je u njihovoj moći da ovoj obitelji pomogne te da iako žive u skromnim uvjetima, barem malo olakša život i omogući adekvatan životni prostor.

Majka Natalija i otac Ivica imali su još dvije djevojčice no one su preminule, djevojčice od 2,5 godine i od 23 dana. Djeca su imala urođenu srčanu manu, a danas se i najstarija kćer, 16-godišnja Ivana bori s posljedicama urođene srčane mane, ispred nje je i operacija, a boluje i od sistemskog artritisa. Obitelj živi od očeve plaće i dječjeg doplatka, a otplaćuju i dva kredita. Naime, Ivica je bio jamac prijatelju koji je preminuo te otplaćuje i njegov kredit.

Djevojčice Lana i Ana imaju veliku želju – imati svoju sobu i vlastite krevete koji ne škripe. ''Nemamo puno kao druga djeca, ali imamo puno ljubavi u kući.'' – iskrene su djevojčice odgajane u skromnosti i zahvalnosti. U njihovom domu nema sustava grijanja, samo na strujnu peć se griju, sve sobe su pune vlage, prozori propuštaju hladni zrak, a dječja soba ima goli beton na podu.

Posla je dosta, a ekipa ''Doma iz snova učinit će sve da staru i ruševnu vikendicu pretvore u dom obitelji Škvorc. Oni će na kratko morati odseliti, a u međuvremenu će se ekipa emisije ''Dom iz snova'' baciti na ozbiljan posao kako bi napravili sve potrebne preinake i ovoj peteročlanoj obitelji osigurali dom kakav zaslužuju.

Ne propustite novu emisiju ''Dom iz snova'' u ponedjeljak 9.listopada od 22.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju