'Sretna obitelj je kada se slažu svi, kad su svi u dobrom odnosu.'

Tročlana obitelj Goran, Anita i Valentina Milišić žive u stanu u obiteljskoj kući Goranovih roditelja u Solinu.



''Domovinski rat je na cijelu moju generaciju ostavio velike posljedice. Pokojni očuh je bio u ratu, pri kraju rata je obolio i onda je umro i poslije toga je život krenuo nizbrdo. Jedva smo spajali kraj s krajem. Poslije rata su ostali dugovi.'' - izjavio je Goran.



''Snalazimo se kako možemo, živimo s dugovima.'' – govori Anita.



''Sretna obitelj je kada se slažu svi, kad su svi u dobrom odnosu. Mislim da bi moji mama i tata voljeli da bude novija kuća i da dobijem svoju sobu.'' – iskrena je djevojčica Valentina.



Kuća u kojoj Milišići žive je puna vlage, kuhinja ima stare elemente u raspadnutom stanju, pećnica nije u funkciji, u kupaonici su najveći problem nedovršeni zidovi, bez pločica, i plafon, a Valentina spava u sobi zajedno s roditeljima.



''Najviše bi mi bilo drago da se kuća sredi zbog Valentine jer mi to financijski nismo u mogućnosti''. – izjavio je Goran Milišić.



Da bi se Valentinine želje ostvarile ovoj obitelji u pomoć stiže ekipa emisije ''Dom iz snova'' koja će učiniti sve što je u njihovoj moći da njihov dom postane ljepše, sretnije i funkcionalnije mjesto za život.



Ne propustite peto izdanje emisije 'Dom iz snova'  večeras u 22.30 sati.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju