Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Stiglo je čarobno adventsko doba, a ekipa Coolturista bila je na otvaranju jednog od najljepših advenata u Hrvatskoj, onog u Rijeci. Što su Riječani ove godine pripremili za najčarobnije doba godine, što ne propustiti ako ste u Rijeci te koje su nove zanimljive lokacije i još puno zanimljivih turističkih odgovora čeka vas ovaj vikend u Coolturistu.

Posjetili smo i potpuno bajkovitu lokaciju Adventa na Trsatskoj Gradini gdje vas čeka nevjerojatan prizor, 11 kilometara lampica koje cijeli Trsat pretvaraju u pravu čaroliju Božića.

Osim adventskih lokacija i događanja, donosimo i priču o novom jedinstvenom muzeju u gradu Rijeci, Muzeju Farmacije, jedinom takvom otvorenom za javnost u cijeloj Hrvatskoj. Osim toga, posjetili smo i novouređenu lokaciju Muzeja grada Rijeke. Prekrasan izlet u Rijeku čeka vas ovaj vikend u sklopu Coolturista.

Nismo zaboravili ni na našu gastro priču pa vam poznati riječki chef priprema tradicionalne blagdanske namirnice na vrlo kreativan način. Nikako ne propustite super ideje za svečani božićni ručak!

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju