Sudjelujte u anketi i recite nam što mislite.

Edita je kao druga duelistica odabrala dvoboj izdržljivosti na cijevi. Nakon gotovo sat vremena i dodatnog tereta, Edita se pustila s cijevi i tako Juricu plasirala u finale. Iako su je Anica i Saša molili da se ne pusti, Edita više nije mogla izdržati. Njezin najvjerniji dvojac nije ni pokušao sakriti suze. „Ne želim vidjeti suze od vas dvoje zato što ste na tronu, na visinama koje nitko neće dostići ovdje. Nitko nije imao ljude kao što sam ih ja imala. To ste vas dvoje.“, obratila se Edita Anici i Saši s knedlom u grlu i dodala: „Volim vas najviše na svijetu.“. Pogledajte što je još Edita poručila farmerima: 



Nova gazdarica farme je Anica, a Edita ju je savjetovala da ne bude gazda kao što je to bio Saša već da lupi šakom o stol. „Otplešite moslavačko kolo najbolje na svijetu! Nemojte me osramotiti jer nosite svetinju!“, za kraj im je zaprijetila Edita.

Tko je više zaslužio biti u finalu?

glasova:




Najzanimljivije trenutke pogledajte ovdje: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju