Demet Evgar upoznali smo u ulozi Džemre!

Popularna turska 41-godišnja glumica Demet Evgar jedna je od triju žena koja nas je oduševila u novoj seriji "U plamenu", na Novoj TV. Gledamo je u ulozi Džemre Kajabejli, Gunešine požrtvovne majke i Čelebijeve supruge kojoj život nije bio jednostavan. Iako se za Čelebija udala iz ljubavi, njihov je brak postao sve ono što nije smio, a Džemre od strane svog supruga trpi psihičko i fizičko nasilje. Kada je igrom slučaja, nakon strašnog požara koji ih je zadesio, upoznala Ozana, njezina se priča ipak počela mijenjati.

Iako glumica snažno i vjerodostojno prikazuje lik požrtvovne žene i majke koja se bori za skrbništvo, u stvarnom životu to ipak nije tako. Naime, glumica je za jedan turski magazin priznala kako se u ulozi majke, barem zasad, ne vidi.

"Što ako neka žena nije majka ili ne želi biti majka? Majčinstvo je vrlo dragocjeno i kada ga smjestite u jednu kutiju, onda ga objektivizirate. Ne možemo svetost izjednačiti s bićem. Svete su vrijednosti, ideje. Svatko ima pravo pogriješiti, živjeti i otići. Ako nešto želite učiniti svetim, onda mu oduzimate priliku da pogriješi", ispričala je glumica u jednom od razgovora s novinarima.

 

 

 

 

Seriju "U plamenu" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju