Mlada, ali s bogatim iskustvom

Mladi glumicu Feyzu Sevil Güngör posljednjih nekoliko tjedana gledamo u novoj turskoj uspješnici "Dvostruki život". Feyza je utjelovila snažnu i odlučnu Ojlum koja živi poprilično turbulentan život i u svemu pokušava pronaći svoje mjesto pod suncem.

Izgleda da su Feyza i Ojlum pomalo slične jer je Feyza priznala kako joj je trebalo puno godina dok je pronašla posao kojim se želi baviti. Gluma nikako nije bila prva na popisu, već je kao djevojčica željela postati peračica automobila. Svojevremeno je željela postati i fizioterapeutkinja, ali i profesionalna igračica odbojke kojom se bavila dugi niz godina, a prestala je nakon teže ozljede.

 

Ozljeda je za nju bila traumatično iskustvo, a upravo je iz toga izrasla ljubav prema psihologiju koju je diplomirala. Ipak, život je za Feyzu imao neki drugi plan pa je na prvoj godini studija, kroz kazališnu družinu na sveučilištu zavoljela glumu. 

Iako joj je uskoro postalo jasno da je to područje u kojem se želi profesionalno ostvariti, nije zanemarila ni znanja iz psihologije. Smatra da su ta dva područja jako povezana, ali priznaje da joj takav način razmišljanja ponekad stvara i poteškoće. Naime, često se utopi u lik kojeg glumi te ulazi u njegove traume, mehanizme i reakcije više nego što je to potrebno. 

Seriju "Dvostruki život" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju