Suprugov dvostruki život prelama se na njoj

Vahide Perçin uspješna je turska glumica. Studij glume završava kao najbolja studentica nakon čega počinje glumiti u kazalištu, a svoju televizijsku karijeru započinje 2003. godine. Do danas je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nanizala brojne kazališne, televizijske i filmske uloge.

Trenutno je na Novoj TV gledamo u seriji "Dvostruki život" u ulozi Guzide. Da joj uloga majke odlično leži, uz ovu ulogu potvrđuju i uloge u serijama poput "Djevojka imena Feriha" i "Majka". Glumica ima ulogu majke i u privatnom životu svojoj kćeri Alize, koja se također okušala u glumačkim vodama.

Guzide je uspješna, čvrsta žena koja voli da je sve pod kontrolom. Ne vidi da joj djeca nisu sretna. Previše očekuje od njih, kritizira ih i ne primjećuje da su već odrasli i mogu donositi svoje odluke. Nema povjerenja u njih, a oni su toliko u strahu od te njene kontrole da joj lažu. Ona je cijenjena sutkinja obiteljskog prava, žena koja je privržena svojoj obitelji, iako nekad izgleda hladna, udaljena i stroga. Uvijek poštuje pravila i nikad ne odstupa od svojih zakona i istine. Autoritet kojeg ima u sudnici prenosi u kuću.

Ostaje jaka i nakon što sazna da joj je suprug pet godina vodio dvostruki život bez da je išta posumnjala. Suočava se s njegovom drugom ženom i kćeri dok pokušava izvući svoju kćer i sina iz ozbiljnih problema koji su ih snašli. Lomi se sve dok ne pukne i ugrozi jedino što joj je u životu ostalo nepoljuljano – svoju sudsku karijeru.

Glumica svoj privatni život drži za sebe. Ipak, izgleda da, kao ni u seriji, ni u privatnom životu nije imala sreće u braku. Prije desetak godina razvela se od Altana Gördüma nakon čega je vratila svoje obiteljsko prezime Perçin.

Seriju "Dvostruki život" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju