Nastavlja prenositi snažnu pozitivu preko ekrana

Meltem Baytok srednjovječna je turska glumica vrckastog karaktera. Žarko narančasta kosa pristaje uz glumičinu osobnost. Njezina je energija, složit ćete se, zarazna, a odaje dojam kao da se izvrsno zabavlja radeći svoj posao.

 

 

Na svom Instagram profilu često časti svoje pratitelje fotografijama iz privatnog i poslovnog života. Na njenom profilu tako možete pronaći fotografije sa seta serije "Dvostruki život" koja se trenutno emitira na Novoj TV, ali i sa seta serije "Nevjera" koja se emitirala 2022. godine.

Upozoravamo, neke fotografije na profilu mogle bi biti spoileri!

 

 

 

 

U obje je serije utjelovila zanimljive likove. Dok je kao Džavidan zabadala nos i gdje joj jest i gdje joj nije mjesto, u ulozi Nazan malo je staloženija i umjesto tračeva češće dijeli dobronamjerne savjete.

Nazan je bliska prijateljica Güzide sa sveučilišta, koja je također sutkinja.

Kao Güzidina najbolja prijateljica i osoba od povjerenja, Nazan joj ponekad daje savjete i prima savjete od nje. Nazan, koja se nikad nije udavala, Ozanu i Oylum je poput člana obitelji i kuma. Za razliku od Güzide, Nazan je pričljiv i društven lik sa snažnom energijom.

Mana joj je što vjerujući u dobrotu ljudi zna biti naivna, što će neki pokušati iskoristiti. 

Seriju "Dvostruki život" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju