Jača nego ikad učinit će sve ne bi li patio u jednakoj mjeri kao što je i ona patila.

Snježana je bila je svojevrsna madam u Rankovom bivšem tajnom bordelu. Kasnije je postala direktorica Casina /motela i njegove tvrtke koja će izgraditi luksuzni resort.

Snježana zvana Sneki je u mladosti bila odlučna, manipulativna, proračunata i lukava, ali je na zalasku karijere, pomalo izgubila kontrolu i samopouzdanje te se osjećala odbačeno. Bila je primorana skrivati da joj teško pada odnos u kojem je Ranko zanemaruje zbog mlađe Sonje i sve je teže prihvaćala da njezine zasluge za Rankov poslovni uspjeh zauvijek moraju ostati tajna te da nikad neće biti sasvim nagrađene.



Međutim, Sneki je imala jedan cilj: imati Ranka samo za sebe. To joj je i pošlo za rukom jer su zajedno proveli nezaboravnu noć. Ranko nije mogao odoljeti Sneki i njenom zavodničkom nastupu.



No, njeno ponašanje odvelo ju je tamo gdje nije ni slutila – ostala je trudna. Istovremeno, shvatila je koliko je Ranko zapravo opasan čovjek. Postalo joj je jasno da je njemu stalo samo do sebe samog. Odlučila je otići iz Vrhovca, no, ponovno je upala u Rankove ralje kada ju je prisilno zaključao u svoju kuću, a kasnije i na prevaru 'oženio'.



Ranko je oko pitanja očinstva djeteta bio jako sumnjičav i tražio je test očinstva.

Nakon lažnog obreda vjenčanja Ranka i presretne Snježane, koji je organizirao Štef, "mladenci" su kod Ranka vodili ljubav. No, iste večeri, Ranko je poslao Snježanu natrag u kafić i skinuo joj prsten s ruke, što Snježanu silno potreslo. Hladnog Rusa dotaknulo je njeno stanje te se sažalio nad slomljenom Snježanom. 

Više o njihovom odnosu saznajte na novatv.dnevnik.hr/cista-ljubav/njezna-strana-opasnog-rusa.html



Naosljetku je Sneki napokon saznala da nije u braku s Rankom, te je potpuno slomljena i u očaju htjela počiniti samoubojstvo.

Ranko je tada spletom okolnosti i njenim padom u provaliju pomislio kako je mrtva. No, zahvaljujući Rusu spašena je te je 'nestala' iz Vrhovca zauvijek. Tako su barem svi mislili. Ranko je tek kada ju je izgubio shvatio što mu je zapravo značila.



Sada se vratila s opasnim planom – uništiti Ranka. Jača nego ikad učinit će sve ne bi li patio u jednakoj mjeri kao što je i ona patila. Prvi korak bio je onemogućiti Ranku da se približi njoj i djetetu. Drugi korak je navesti Dominika da ga uništi. Hoće li njen plan uspjeti? Pokazat će vrijeme...


 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju