Treća polufinalna epizoda donosi nastupe Tetiane Kundyk i Tria Šubarić

 Šestero talentiranih kandidata već je zauzelo svoje mjesto u finalu Supertalenta, a ove nedjelje doznat će se imena sretne trojice koji će im se pridružiti u velikoj završnici showa.

I u trećoj polufinalnoj epizodi pred žirijem će biti izuzetno teška odluka jer će na pozornicu stati deset izvrsnih kandidata, među kojima će se pojaviti i dva zlatna gumba koji su se svojim talentom istaknuli u audicijskom dijelu showa. Na pozornicu će se vratiti fantastična Ukrajinka Tetiana Kundyk koja je na audiciji članove žirija ostavila u pozitivnom šoku nevjerojatnom sposobnošću balansiranja na žici, a Davor je njezin talent nagradio zlatnim gumbom. U ovotjednoj epizodi pojavit će se i Trio Šubarić, odnosno trojke Adrian, Gabriel i Tomislav koje je voditeljski duo lansirao u polufinale dodijelivši im zlatni gumb za talent šesteroručnog sviranja klavira.
Na veliku pozornicu vratit će se 18-godišnja pjevačica Lucija Šarčević koja je na audicijama raznježila mnoge svojom izvedbom pjesme 'Žute dunje', a još jedan pjevački nastup izvest će 12-godišnji Fabijan Kovačević koji je na audiciji publiku osvojio vlastitim bećarcem naziva 'Ružo ružice'. Od pjevača će se u pretposljednjoj polufinalnoj epizodi pojaviti još i 16-godišnji Jakov Jozinović koji za novi nastup priprema nešto drugačije od audicije na kojoj je briljirao izvedbom pjesme 'Bohemian Rhapsody'.
Za vesele glazbene ritmove u studiju pobrinut će se raspjevani Polkaholiki koji će u polufinalu izvesti uzbudljivu kombinaciju stranih i domaćih hitova, a atmosferu u studiju zapalit će virtuoz na harmonici Šćepan Stojanović koji, uz vlastite improvizacije , za polufinalni nastup priprema dinamičnu kombinaciju nekoliko poznatih pjesama.
Plesnim koracima borbu za prolazak u finale nastavlja Antonija Čelan Karuza koja je na audiciji zaintrigirala indijskim plesom, a novu koreografiju predstavit će Plesni klub Seven te leteći duo Greta i Lara.

 

Pretposljednju audicijsku epizodu Supertalenta ne propustite pratiti u nedjelju s početkom u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju