Vraća se željno iščekivani ''Zlatni kavez'' i dolazi nova hit serija ''Divlje srce''

Od utorka 4. lipnja na Novu TV vraćaju se turske serije. Serija ''Zlatni kavez'', koja je oduševila gledatelje, sada dolazi s novim, još napetijim nastavcima, a gledatelji će imati priliku pratiti i novu seriju ''Divlje srce'', koja je ostvarila uspjeh u brojnim zemljama emitiranja.

Priča o Sejran i Feritu, čija ljubav prolazi kroz mnoge izazove i prepreke, nastavlja se s još više drame i emocija. Njihova složena ljubavna priča, isprepletena intrigama i neočekivanim preokretima, nastavit će držati gledatelje prikovanima za ekrane. Sejran i Ferit suočavaju se s novim izazovima koji će testirati granice njihove ljubavi i odanosti, dok se oko njih raspliću mreže spletki i tajni.

Uz povratak "Zlatnog kaveza", Nova TV donosi i potpuno novu seriju "Divlje srce". U glavnoj ulozi je Halit Özgür Sari, glumac za kojeg se otimaju produkcijske kuće, a kojeg hrvatska publika već poznaje iz serije "Snaga obitelji". Ova drama prati priču o mladiću Jamanu koji se bori za opstanak na ulici. Njegova nevjerojatna priča o hrabrosti, prijateljstvu i borbi za bolje sutra, kao i odlučnost i snaga da prevlada životne nedaće, zasigurno će osvojiti srca gledatelja.

''Zlatni kavez'' i ''Divlje srce'' svaka sa svojom jedinstvenom pričom i likovima, donose mnoštvo uzbuđenja i emocija na male ekrane. Od 4. lipnja, večernji sati bit će ispunjeni nezaboravnim trenucima ljubavi, intriga i hrabrosti!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju