Nikad bolje ocjene u ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Uskrsni specijal bio je obilježen zamjenom plesnih parova. Iako su natjecatelji na prvi glas o tome bili zbunjeni i pomalo u strahu, na plesnom podiju zapravo su pokazali sve suprotno. Svaki nastup na scenu je donio posebnu energiju i emociju, a za natjecateljski duh zvijezde i mentori imali su poseban razlog. Najbolji nastup večeri – prema žiriju i gledateljima osvaja po dva boda za zvijezdu i dva boda za mentora koji se prenose u drugu emisiju kada se svi vraćaju svojim plesnim partnerima.

Zajedno su se pripremali za ovu nedjelju Albina i Marko Mrkić te su valcerom oduševili žiri i gledatelje. U uvodnom prilogu šalili su se na račun razlike u visini, a svima su dokazali kako im to nije problem i kako mogu svladati sve prepreke. Uz Sandija i Gabrielu te Marka i Valentinu bili su tri najbolje ocijenjena na para od žirija i publike, a upravo Albina i Marko odnijeli su najviše bodova i pobjedu u ovom specijalu.

Nakon njihovog valcera redali su se pozitivni komentari. "Wow! Predivno ispričana priča. Vi ste u stvari ovu razliku u visini super iskoristili s ovim podrškama. Albina samo tako nastavi", istaknula je Franka. Marko je dodao: "Bilo je poprilično razigrano, fluidno, rasplesani kroz cijeli podij. Uz prošlotjednu rumbu, ovo ti je bio najbolji ples."

"Već se prošli put desilo to u rumbi, danas si to još prenijela u cijelu priču od početka do kraja. Stvarno divno", kratak je bio Igor. "Marko kao mentor i koreograf divno to radiš. Za tebe sam vidjela da si stvarno uživala, drugi partner je iz tebe izvukao skroz drugu priču. Jako su mi se dopale podrške, vrlo spretne i zanimljive i dodale su taj šlag ljepoti. Drago mi je da se upravo ovaj nastup dogodio danas za Uskrs, da ste nam to poklonili", oduševljena je bila Larisa. Osvojili su 37 bodova žirija – čak tri desetke i poticajnu sedmicu Marka Cibocija. Ovo su ujedno i najveće ocjene žirija od početka ove sezone showa.

Već dugo su u sretnoj vezi izvan malih ekrana Marko Petrić i Valentina Walme i ovo je zapravo bio njihov prvi javni plesni nastup. Na scenu su donijeli energični i moćni paso doble kojim su zaista oduševili žiri i publiku. "Rasturili ste, od emocija, od strasti, od tvog stava, tvog pokreta, sve je bilo na mjestu, sve je bilo više nego dobro. Ovo će vam ostati kao jedna prekrasna uspomena, za mene ste pobjednici večeri", oduševljena je bila Franka, a s njom se složila i Larisa Lipovac Navojec te dodala da je za nju ovo ne samo najbolja izvedba večeri nego i općenito.

Marko Ciboci dao je nešto drugačiji komentar u svom stilu. "Za tvoju izvedbu bih ja rekao da vrijedi ono pravilo manje je više. Za paso doble se energija akumulira da bi na kraju eskalirala. Po meni ovo nije tvoja najbolja izvedba, to je moje osobno mišljenje, ali to je normalno s obzirom na tvoju eskalaciju u prošloj emisiji", komentirao je Marko Ciboci s kojim se Larisa nije složila. Za vatreni nastup pun emocija osvojili su 36 bodova žirijaprve tri desetke u showu i šesticu.

Oba nastupa Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec i Franka ocijenili su desetkama i iznimno pozitivnim komentarima dok je s druge strane Marko Ciboci dao slabije komentare i ocjene. Recite nam u anketi kako biste vi ocijenili ove nastupe.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

 

 Pratite službenu stranicu "Ples sa zvijezdama" za sve posebne trenutke šeste emisije uživo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju