Uz Damira Poljičaka stat će i mali Elvis

Jedna od novosti pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' su duple transformacije u istu glazbenu legendu, i to na način da uz jednog kandidata nastupi i dijete transformirano u tu istu pjevačku zvijezdu.

Prvi takav duet vidjet ćemo u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', pa će tako uz Damira Poljičaka u glazbenu legendu, Elvisa Presleya, biti transformiran i David Bojčić.''David je jako talentiran, super pleše, on mi je velika pomoć'', komentirao je Damir svog partnera na bini u ovotjednoj emisiji. ''Ti ćeš biti bolji glas od Elvisa, ja ću biti bolje tijelo od Elvisa'', prognozirao je David ususret zajedničkom nastupu s kandidatom showa Damirom Poljičakom, a izvest će hit ''Blue suede shoes''. Damir je bio na drugom mjestu rang liste nakon nastupa u prvoj epizodi, a kako će se snaći u ulozi Kralja rock'n'rolla saznat ćemo u još zabavnijoj drugoj emisiji popularnog showa Nove TV.

Pobjednica prošlotjedne emisije Maja Bajamić će ovaj put izvesti hit od Panjabi MC, a s obzirom na jezik na kojem je pjesma Mundian to bach ke, komentirala je: ''Što ću ja s tekstom, što će tekst sa mnom? Ovo je definitivno jedna od stvari koju ne bih nikad odabrala, ali evo ona je odabrala mene.''Anu Vilenicu vidjet ćemo transformiranu u Kelis, a izvest će pjesmu Trick me. ''Dobila sam uputu da budem Massimo iznutra, a Kelis izvana'', rekla je Ana ususret ovotjednoj emisiji.Davor Dretar Drele nakon transformacije u Milu Kekina prvi put ulazi u ulogu jedne pjevačice, a za zadatak je dobio transformaciju u estradnu ikonu Nedu Ukraden.

Kako je komentirao ovu transformaciju provjerite na dnevnik.hr

Freddieja Mercuryja je dobio za zadatak Matko Knešaurek, dok će Amel Ćurić u drugoj epizodi na jedan dan postati Josipa Lisac. Katarina Baban prvi puta ulazi u cipele jednog pjevača, a za zadatak je dobila transformaciju u Rickyja Martina. Tina Turner opet dolazi u show ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ovaj put zahvaljujući natjecateljici Paoli Valić Bekić.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju