Priča koja ima duboko značenje

Ezgi Mola popularna je turska glumica i influencerica, a trenutno ju imamo prilike pratiti u ulozi Safije u seriji "Duhovi prošlosti". 

Scenarij serije nadahnut je romanom liječnice Gulseren Budajidžioglu koji se temelji na istinitom događaju. U središtu su dvije sestre koje pate od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. 

Mola je otkrila da je i sama svojevremeno patila od opsjednutosti čistoćom, ali sada je to dio njezine prošlosti. Ipak, pripremom za novu zahtjevnu ulogu vratila su se stara sjećanja.

Osim toga, potresao ju je i susret s jednim gospodinom koji pati od sličnog poremećaja, a kojega su scene iz serije jako pogodile. Taj ju je susret ohrabrio jer je saznala da postoji mnogo ljudi koji imaju isti problem, a njezina im uloga daje nadu

Ova vrhunska glumica ističe i da obožava lik Safije. Čim je dobila scenarij bila je jako zaintrigirana, a zbog svoje ljubavi prema psihologiji posebno se potrudila u pripremi. Unatoč tome što radnja serije svakim danom sa sobom nosi teret, Ezgi priznaje da ju taj mentalni umor uzbuđuje

 

Seriju "Duhovi prošlosti" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju