Glumac bosanskih korijena

U seriji Duhovi prošlosti upoznali smo Hana, uspješnog poslovnog čovjeka koji je ujedno i brižan brat i sin. Njega je odlično utjelovio glumac Birkan Sokullu. Iako je tijekom svoje karijere igrao različite uloge, jedna od onih koja ga je proslavila bila je upravo uloga Hana u seriji "Duhovi prošlosti".

Sokullu je rođen u Istanbulu, ali zanimljiva je činjenica da su njegovi djed i baka ustvari bili bosanski imigranti. Svoje putovanje u svijet glume započeo je 2006. ulogom u turskoj TV seriji "Küçük Kadınlar". Njegova je nadarenost i predanost bile su vidljive od samog početka, donoseći mu uloge u nizu projekata koji su uslijedili.

Osim glume, Sokulluova je karijera išla i u smjeru modelinga, čime se počeo baviti dok je još studirao. Danas, u slobodno vrijeme, glumac često boravi u prirodi:

 

Sokullu je uspio sebi osigurati mjesto u industriji zabave, osvajajući publiku svojim izvanrednim izvedbama i šarmom, a u ulozi Hana u seriji "Duhovi prošlosti" pratite ga od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju