"Indži je pronašla mene"

Indži je mlada, ali snažna žena koja je spremna boriti se za svoj brak i obitelj. Ipak u tome joj baš i nije lako.  Ovaj pomalo zahtjevan lik utjelovila je talentirana turska glumica Farah Zejnep Abdullah koja je otkrila neke zanimljivosti iz privatnog života, ali i sa seta. 

Farah je i ranije glumila u serijama prema istinitom događaju, ali kaže da to nije birala namjerno. Smatra da je puno važnije kako je priča prenesena u scenarij. Kod Indži ju je oduševila njezina duboka priča koju skriva. 

Otkrila je i da je prvotno odbila ulogu u seriji "Duhovi prošlosti" jer nije imala dovoljno vremena za posvetiti se projektu, ali kada je drugi puta sasvim slučajno srela producenta shvatila je to kao znak. Zbog toga kaže da je lik Indži zapravo pronašao nju.

Farah za sebe ističe da je vrlo radišna osoba. Prvi je posao dobila s 11 godina kada je pjevala reklamnu pjesmu. Nakon završetka osonovne škole, željela je uštedjeti novac za studij pa je radila i kao prodavačica. Smatra da raditi znači učiti o životu, a za sebe kaže da je skupila različita iskustva. 

Njezina težnja za samostalnošću zasigurno je poveznica s likom Indži, no ono po čemu se razilaze je ljubavni status. Iza sebe ima nekoliko veza, no ne skriva da još nije doživjela onu veliku, vječnu ljubav. 

Seriju "Duhovi prošlosti" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode pogledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju