Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Kad Han iznenada dođe u prosce, Memduh i Indži dožive veliki šok. Memduhov i Indžin odnos opet je narušen. Ege se pobuni protiv toga što su se Indži i Han okrenuli takvoj igri umjesto da kažu da su se vjenčali. U školi svoju ljutnju iskali na Neriman. Hanov veliki korak odrazi se i na obitelj Derenoglu.

Gulben se odlučuje krenuti u akciju za svoju ljubav prema Esatu. Najveća je zapreka na njezinu putu Safije. Han misli da će ih Ujgar opet uvaliti u nevolju pa ovaj put reagira oštrije. Zbog toga Esra upozna Hanovu mračnu stranu.

Ege je odlučan da neće studirati za Hanov novac. Plan koji je skovao ne razmišljajući o posljedicama uvali ga u nevolje. Za Gulbenine snove o Esatu Safije je poput noćne more.

Dvije se sestre prvi put posvađaju na nož. Han ne želi da napetost između njega i Indži više traje. Odlučuje se bar djelomično povjeriti Indži. Međutim, to neće proći onako kako je planirao.

 

Seriju "Duhovi prošlosti" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju