Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Indži se jako približava otkrivanju Hanove tajne. Han pak čini nešto neočekivano kako bi rastjerao Indžine sumnje. Gulben je saznala veliku tajnu. Ege ne može prihvatiti da se njegova sestra potajice vjenčala pa se inati.

S druge se strane Safije besprijekorno priprema za godišnjicu smrti svoje majke. To je važan dan za sve ukućane. Dok se Hikmet bori s kajanjem i osjećajem krivnje, njegova se djeca prisjećaju prošlosti. Safije, Han i Gulben zapravo ne oplakuju majku, nego svoje djetinjstvo. Memduh i Han opet se suočavaju zbog tajne koja je izašla na vidjelo. 

Han priprema iznenađenje za Indži kako bi se bar nakratko odmaknuli od problema, no ne dobije reakciju koju je očekivao. Indži zanima samo kako saznati što Han od nje krije. U trenutku u kojem se čini da se odnos para smirio, Egeov telefonski poziv ponovno uzrokuje probleme. Han odluči riskirati sve kako bi prekinuo zbrku i kreće u akciju.

Seriju "Duhovi prošlosti" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju