UFC 231 prenosit će se uživo u noći sa subote na nedjelju, 9. prosinca u 4 sata ujutro na portalu GOL.hr, a istoga dana na Novoj TV.

U noći sa subote na nedjelju, 9. prosinca, UFC 231 donosi dugoočekivani okršaj prvaka pero divizije Maxa Hollowayja i prvog izazivača Briana Ortege, dok sunaslovna borba također donosi napeti okršaj za titulu ženske muha divizije između bivše slamka prvakinje Joanne Jedrzejczyk i bantam izazivačice Valentine Ševčenko. Uz komentatorski dvojac, Vladu Bobana i Zelga Galešića, UFC 231 prenosit će se uživo na portalu GOL.hr s početkom u 4 sata ujutro, a istog dana prikazat će se i u programu Nove TV.

Za Hollowaya će to biti prva borba u 2018., godini u kojoj je triput morao otkazati nastup: prvi put zbog ozljede, drugi zbog viška kilograma, a treći zbog ozbiljnih zdravstvenih problema. Brian Ortega do svoje je prilike došao upravo zahvaljujući ozljedi Hollowaya, uskočivši na UFC 222 gdje je nokautirao Frankiea Edgara. Bit će ovo zanimljiv okršaj dvojice jakih boraca u još jednom UFC vikendu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju