Što kažete na ovu ideju?

Dubosi su skupina iz Osnovne škole Dubovac koju vodi vjeroučitelj Matija Milošić. Dubosi bubnjaju na kantama, a zapravo se radi o anti-stres programu jer djeci služi kao ispušni ventil. Bubnjanje na kantama nije sviranje, već stvaranje ritma, a djeca brzo uče i upijaju. Matija smatra da je bubnjanje lijek protiv nesigurnosti, zatvorenosti i manjka samopouzdanja, svoj su hvalevrijedan projekt došli pokazati u Supertalentu.

 

„Mislim da bi nam svima trebalo da se ovako opustimo. Vidi se da ste radili, vidim da vam je svima zabavno, vidim da su roditelji ponosni. Ova vaša priča je baš feel good. Cure, dečki, roditelji i profesore imate od mene čistu peticu“ – komentirala je Maja.

„Cijenim snalažljivost, da s malo resursa ili malo resursa napravite nešto kreativno i zanimljivo. Cijenim to da su se mladi ljudi aktivirali, da se druže, da ispucavaju negdje negativnu energiju i skupljaju pozitivnu. I to apsolutno lajkam, podržavam, super mi je! Meni je prvih 15 sekundi bilo izuzetno zanimljivo, ali nakon toga mi je zanimljivost padala“ – rekao je Davor, a Martina dodala: „Kolega s moje desne strane, što je sad rekao, nema pojma. Nastup vam je bio od početka do kraja vrlo, vrlo promišljen kako dramaturški, tako i koreografski, ali za to je očito trebalo malo bolje gledati. Meni je ovaj cijeli projekt i više nego genijalan i baš ste mi super“.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju