Zelena zadruga smislila opaki plan, Gordan se izlanuo...

Kako vrijeme sve više odmiče, kalkulacije na farmi postaju sve opasnije. Budući da je zelena zadruga ustanovila kako crveni biraju svoje sluge na temelju toga tko je odabran od njih, odlučili su im malo zapapriti. Iako je crvena zadruga imala mogućnost da za sluge postavi dva muška farmera obzirom da je od žena na njihovoj farmi ostala Jasmina i Gazdarica Daniela, držali su se plana do kraja te su ovoga tjedna sluge Jasmina i Gordan. „Mislim da smo iskreno ja i Gordan ovdje dvije najjače karike i da možemo dosta disciplina pokriti tako da ćemo mi sve dati za ovu zajednicu“, komentirala je Jasmina. Kako bi zavarali crvenu zadrugu, umjesto Jasmine i Gordana, posteljinu su u kućicu za sluge nosili Kristijan i Darko kako bi crveni mislili da su njih dvojica sluge. Nakon što su ih nadmudrili, zeleni su se bacili u opake kalkulacije. „Ajmo mi njih iznenadit. Ja ću naučit praktikum, da oni misle da sam ja lud“, kazao im je Gordan, a zajednica se složila s tim. „Mi smo se dogovorili da ja i Jasmina budemo sluga i sluškinja kako bi obranili svoj zeleni tim! Drago mi je da smo počeli igrati igru kako treba jer ovo je jedini spas. Ne smijemo dopustiti da još netko ode od nas!“ izjavio je kasnije Gordan, a Jasmina je nadodala: „Imamo pravo igrati igru!“


Međutim, plan zelene zajednice nije dugo potrajao jer se Gordan slučajno izlanuo pred Goranom i Barbarom da je sluga. „A neću ni ja dugo biti tu dugo, ah, sluga i ja!“ izletjelo mu je, a kada ga je Goran pitao je li on sluga, Gordan se zaledio i kazao da su Kristijan i Darko, no Goran mu nije povjerovao: „A izdao si se!


Kristijan je odmah otišao do Gazdarice kako bi ju obavijestio da sada crvena zadruga zna za njihov plan te su svi napali Gordana koji je pokušavao reći da se kasnije ispravio te da misli kako Goran nije skužio. „Nije to da sam ja htio, nego mi je izletilo iz usta!“ opravdavao se.


Iako je uvijek govorio da mu je draga, čini se kako je i Gordanu prekipjelo Jasmino prigovaranje. U žaru rasprave rekao joj je „Prasice debela!“ na što se ona uvrijedila i odjurila zajednici prepričati događaj iz kućice za sluge: „Ja sam učila praktikum i rekla sam mu da to nije trebao napraviti. Bila sam normalna, s normalnim tonom, a sada sam poživčanila. Rekao mi je debela svinjo! Neću vam reći kako me je izvrijeđao i da mi kao napravimo sastanak da se njega vrati crvenima“, ispričala im je Jasmina.

 

Ja sam to rekao ne iz zlonamjere nego slučajno mi je to izletjelo iz usta tako da je Kiki jedva čekao da im može to otići reći. Nije stvar toga što sam to ja rekao, već je bio dogovor da ja ne kažem“, izjavio je Gordan i prokomentirao Danielinu reakciju: „Mislim da je Danielina reakcija kao da se od ptice pravi slona. Oni su ljuti na mene, ali čovjek griješi. Ako žele da me odbace, ja sam spreman poći.“


Na Novoj farmi crvena zajednica je za sluge ponovno postavila Tomislava i Barbaru. Tomislav se, naime, pod pretpostavkom da je Darko sluga sam prijavio za slugu, jer je tim putem želio s njim izravnati račune. „Bez obzira kakva je situacija, mi smo spremni uništiti zelenu zajednicu!“ komentirala je Barbara.


Dok nisu gledali, koze su ponovno pobjegle zelenoj zajednici, a crvena je to iskoristila.Situacija zvana akcija drugi put uspješno je obavljena! Ne znam ni sam što se desilo, okrenuo sam se i koze su izlazile iz sjenice prema nama, odmah sam ih zatvorio jer ovaj put nismo krivi ni malo“, komentirao je Gazda Goran. Kako pravila nalažu, ukoliko životinje prijeđu na suprotnu farmu, ta farma ih može zadržati ukoliko u roku od dva dana izgradi nastambu za njih ili može farmi s koje su životinje pobjegle ponuditi otkup. Iako im je Dušan rekao da mogu jednu kozu prodati po 10 dukata, Goran se pokušao okoristiti te Danieli povećati cijenu prodati im njihove tri koze za 60 dukata. Zajednica na to nikako nije pristala, no da ne bi ostali bez certifikata odlučili su se nagoditi s crvenom zajednicom pa im je Goran ipak uspio prodati za 40 dukata.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju