Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'

Ivan razdere svoj ugovor o odgovornosti za projekt „Otok“ i potpisuje izjavu protiv Luke te zauvijek zaključuje poslovne veze s Karlom, odlučan krenuti u novi život. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Saša odlazi u banku pregledati sadržaj Karlovog sefa, gdje ga umalo Karlo vidi jer je išao po Ivanov ugovor. Bankovni službenik prihvati Sašinu punomoć i Saša dobiva potvrdu da mu je Luka rekao istinu. Pronalazi Karlovu punomoć za kredit koji je Marija digla te novac od kredita. Saša suočava Juliju oko punomoći i ne vjeruje joj da nije znala za prevaru s kreditom. Julija pokušava upozoriti Karla.Igor sreće Anu Tomić, koja je stigla u Knežev dol nakon što je saznala da ju je Ivan prevario i da na Tajland odlazi sa sinom, ali ona mu i ovog puta pobjegne. Bijesna, Ana telefonski suočava Ivana, ali on je uspijeva nagovoriti da se vide i uživo popričaju.

Uzrujana Tamara na granici je između nevjerice i bijesa nakon što joj je Luka rekao da želi pobjeći. Luka je uspijeva uvjeriti kako je bijeg jedino rješenje. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju