Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Tamara je još uvijek pod dojmom vijesti da je trudna. Jelena je uz nju i uspije ju nagovoriti da ostane u bolnici.

Tamaru uznemiri kad ugleda Luku, koji joj je očito došao u posjetu. Tamara pokušava pobjeći od Luke, koji je došao u bolnicu ne znajući da je trudna, no zaglavi s njim u liftu. Luka joj iskreno govori kako se želi pobrinuti da ona bude dobro, no Tamara to odbija. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Saša se sprema za Zagreb. Moli Lolu da ostane kod kuće i ne ide na posao. Lola ipak odluči ne poslušati Sašu i odlazi u bolnicu. Planira napraviti testiranje krvnih grupa na sistematskom pregledu petih razreda, gdje je i Petar.

Ivan provaljuje u gostinjsku kuću i u nevjerici je kad tamo nađe Rokovu putovnicu i nalaz DNK analize utvrđivanja majčinstva. Vraća se kući i u panici je kad pronađe Karmelinu poruku da su otišli na vađenje krvi. Svjestan da Lola pokušava pronaći svog sina, Ivan juri u bolnicu...

Igor naređuje Goranu da ne stupa više u kontakt s Crnim. Preuzima na sebe Goranov dug i govori Crnom da pusti Gorana na miru. Igor odlazi na imanje s namjerom da se dočepa novca iz podruma.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju