Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saši nije jasno zašto Lola želi otići. Moli je da ga pričeka dok se ne vrati kući, no Lola to odbija, iako joj se srce slama. Lola dobiva još jednu poruku te shvaća da je ucjenjivač promatra. Nada je pokušava zaustaviti u pakiranju, no Lola je odlučna. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Miro želi na zemljištu u blizini gostione sagraditi pučku kuhinju. Kako se radi o zemljištu Krpanovih, Miro odlazi razgovarati sa Sašom, međutim na imanju pronalazi samo Karla. On pristaje na Mirov prijedlog i ustupa mu zemljište na korištenje, sve kako bi se pokazao kao humanitarac. Kad Julija čuje za to, prestravi se.Roko slučajno načuje Jeleninu i Tamarinu svađu te sazna da je Tamara trudna.
Irena pokuša ispitati Valentinu sviđa li joj se Filip, no pogorša cijelu situaciju. Filip je bijesan na nju i slučajno joj otkriva da su Krpani mještanima obećali apartmane na Otoku.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Marko Braić i Lu Jakelić u borbi do zadnjeg refrena: „Znaš što znači cringe?“ 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju