Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

U novinama je objavljena vijest o bankrotu Krpanovih. Svi su u šoku. Karlo i Julija odlaze u banku po novac, u nadi da će tako demantirati naslove o bankrotu. Igor prepozna Lolu u novinama. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Lola susreće Jelenu i Roka pred klinikom i jedva uspijeva slagati razlog svog dolazka. Kad joj ponude prijevoz, ne uspje se izvuć pa završi u šopingu vjenčanice sa Jelenom i Rokom. Lola se otvara Jeleni u vezi vjenčanja sa Sašom i svojih dvojbi ženi li se Saša iz pravih razloga.



Karmela rasprema Petrove stvari (koji je bio na spavanju kod Roka noć prije) i posumnja da je Petar zabunom uzeo Rokovu četkicu za zube. No, Petar ni sam ne zna koja je njegova.



Julija sjeda sa Sašom za stol i propitkuje ga o vjenčanju, savjetuje mu da ne brza, da je nasljednik, te da su Anini motivi dubiozni, na što Saša poludi.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju