Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša je izvan sebe zbog Lolina odlaska, pogotovo kad nađe njen prsten kraj jezera. Ispituje Nadu, koja ga uvjerava da ga Lola nikad ne bi ostavila. Traži odgovore od Igora, ali ih ne dobiva. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:



Julija i Karlo prisustvuju policijskom pregledu Krpanovih vozila. Juliju u snovima proganja Darko, kao i grižnja savjesti zbog Ivana. Dok se Miro sprema započeti radove na zemljištu u blizini gostione, Julija dolazi i zaprijeti mu da mora stati s radovima. Vraća se kući, gdje se sukobljava s Karlom, koji je pozvao Karmelu na večeru.

Karmela se nada da je Lola zajedno s Nadom i Igorom zauvijek otišla iz Knežev dola.  Goran dolazi na imanje kako bi učinio lijepu gestu za Maju. Želi razgovarati s Karlom, ali ga Valentina razuvjeri i pomaže mu da opet pridobije Maju. Bruno je ljubomoran na Matiju koji postaje pravi hit u bolnici. Tamara se sprema otići u Zagreb obaviti pobačaj.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

"Kak ti ne znaš gubiti, pa to je čudo!" Lana i Fabijan Pavao odmjerili snage I TLZP

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju