Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Luka je ogorčen i frustriran jer se Tamara nije odazvala njegovom pozivu. Usred noći sreće Karla, koji misli da Luka krije ljubavnicu u vili. Dijeli te sumnje s Tamarom, s kojom provodi strastvenu noć. Tamara je u strahu da će Luka otkriti njihovu aferu Karlu. Njihovom razgovoru svjedoči Irena, koja sumnja da ima nešto između Luke i Tamare. Tamara se nevješto izvlači, priznajući Ireni da je zapravo Luka nesretno zaljubljen u nju. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi: 



Saša dolazi u gostionu na Valentinin tulum, gdje zatiče Antu koji gura Maju. Saša se fizički sukobljava s njim, u gostioni nastaje lom, a Maja pada u alkoholnu komu. Saša donosi Maju u bolnicu, gdje joj pomaže Jelena, dok Saša kori Filipa i Valentinu, ali shvaća da i sam dijeli odgovornost za Majino stanje, jer nije bio dobar brat. Saša ostaje preko noći u bolnici i sve se više zbližava s Jelenom, koja pokušava sakriti svoje osjećaje prema njemu. Maja se oporavlja, ali se osjeća posramljeno.



Lolu muči grižnja savjesti zbog svega što taji Saši. Ima noćnu moru i ne zna gdje je Saša cijelu noć. Ujutro ga zatekne kako se grli s Jelenom.



Nada je u problemu zbog dugova koje je stvorila Lola, ali se razveseli kada iz novina sazna da se Lola udala za Krpana.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju