Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Lola pokušava doći do dokumentacije pacijenata ne bi li tako pronašla sina. Jelena ju zatiče na djelu. Karmela želi zahvaliti Loli jer je spasila Petra i otvara se pred njom, Lola shvaća da ima problema u braku. Po povratku u ordinaciju, Lola je u šoku kad ugleda muškarca s ožiljkom koji je uzeo njeno dijete. Lola ne uspijeva saznati kamo su Marka odvezla kola hitne pomoći. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi: 



Karlo i Julija odovode Luku daleko do imanja i pokušavaju ga nagovoriti da se pomiri sa Sašom, u strahu da njihova svađa ne poremeti poslovne planove. Luka ih krivi što su tajili istinu o smrti njegove majke Silvije i proziva oca. Luka šokira oca zahtjevom da bude glava kuće.



Bruno pokazuje Saši avion na kojem radi. Obojica se prisjećaju lijepih dana u Avioklubu. Saša je odlučan ostati u Knežev dolu i istjerati istinu o Silvijinoj smrti na sunce. Saša je u nevjerici kad shvati da Maja sumnja u njega u vezi napada na Luku.



Ksenija hrabri Mariju da se osjeća kao gazdarica svog imanja i upozorava ju da Miro nije dobra osoba, jer prijateljuje s Julijom.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku serije 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju