Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Maja bijesna, jer ju je otac izbacio iz kuće, najprije izvrijeđa Valentinu i Kseniju, pa se posvađa s Goranom, a zatim upada u gostionu na karmine, gdje isprovocira Tamaru koja ju ošamari. Tamara se pak osjeća potpuno izolirano, kao da je samo Jeleni umro otac. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Na Nadin nagovor, Lola i Nada uspiju ući u Jeleninu kuću, želeći pronaći neki dokaz među Markovim stvarima, koji bi ih odveo bliže Maku. Nada pronalazi fotografiju na kojoj je, uz Karla i Marka, Ivan, te na karminama načuje njegovu laž da nije bio u Knežev dolu u trenutku Markove smrti.

Lola je pak među stvarima pronašla dokaz da je Marko bio pacijent u bolnici u kojoj je radila Ana Tomić. Goran i Igor se posvađaju, ali Igor ipak zaštiti brata i spriječi Luku koji se dolazi obračunati s Goranom zbog Maje.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju