Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Igor kriomice posjećuje Nadu u bolnici i prijeti joj. Lola je u panici jer Jelena mora prijaviti Nadino ranjavanje policiji te traži Nadine dokumente. Na njenu sreću, Julija se angažira oko toga da Jelena ne zove policiju. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Tamara kopa po Lukinim stvarima i pronalazi kuvertu s novcima. Pri tome ju zatiče Luka, koji se poigrava s njom. Kada Tamara naposljetku sazna da je Luka taj koji joj je slao fotografije, Tamara prijeti da će sve reći Karlu jer, ako će ona izgubiti sve, to će se dogoditi i Luki. 

Filip pokušava upozoriti Valentinu na Gorana, ali ona ga ne sluša. Kad konačno sretne Gorana, koji ju, zabrinut zbog Igora, ignorira, ona shvaća da je Filip u pravu. Valentina sretne Maju, koja želi poći s njom, no Valentini je dosta svega i odlazi sama iz Knežev dola. Bruno je konfrontirao Roka zbog ispričnica, ali Roko se ne da. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju