Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Drugo ime ljubavi'.

Saša konfrontira Antu i fizički ga napada. Luka uz pomoć Gorana odvaja Sašu i odvlači ga od Ante. Ante u gostioni od sebe pravi žrtvu uz Milanovu pomoć. Luka shvati što se Maji dogodilo, premda mu to Saša ne izgovara. Saša i Luka su u strahu za Maju koja je nestala. Pogledajte u kratkom isječku što vas očekuje u večerašnjoj epizodi:



Bruno nastavlja potragu za Mirom i nalazi ga u franjevačkom samostanu. Saznaje da je Miro ostavio Fililpu pismo u kojem mu ostavlja gostionicu.



Ivan opet ostaje sam s Petrom i frustriran je dok mu neuspješno pomaže oko školskog projekta.  Jelena je još uvijek pod dojmom susreta s Brunom. Na zajedničkom ručku s Jelenom i Karmelom, Loli teško pada Karmelin i Jelenin razgovor o djeci te naglo odlazi. 



Jelena povjerava Karmeli da je brine njen odnos s Lolom. Karmela pokušava izgladiti situaciju među Lolom i Jelenom te ohrabruje Jelenu da nastavi romantični odnos s Brunom. Jelena zove Brunu na večeru, a Roka planira ostaviti na čuvanju kod Lole.



Luka i Saša zabrinuti su jer ne znaju gdje je Maja. Luka traži od Gorana da mu pomogne osvetiti se Anti. Goran shvaća da što Luka zapravo želi - ubiti Gorana. Maja odlazi potražiti utjehu od oca koji ne shvaća što se dogodilo. Po povratku kući, Maja shvaća da si je laganjem o silovanju iskopala rupu i da više nema povratka.



Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Novu dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.




 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju